algemeen

Algemene informatie

Geen verwijzing nodig

Een verwijzing is niet nodig om bij Fysiotherapie Grote Wielen onder behandeling te komen.
Het grootste voordeel voor u (en mogelijk uw baas) is: U verliest geen tijd op weg naar herstel. We kunnen direct beginnen met uw behandeling. Mogelijk bent u daardoor eerder van uw klachten af. Uiteraard is er een goed kontakt met uw huisarts. Als er twijfels zijn over uw aandoening of de zin van behandeling daarvan, zal ik niet aarzelen om uw huisarts te raadplegen.

Fysiotherapie Grote Wielen doet mee aan de klachtenregeling van het KNGF.

Zorgverzekeraars

Met de meeste zorgverzekeraars heeft Fysiotherapie Grote Wielen een contract afgesloten. Op de homepage ziet u met welke zorgverzekeraars we geen contract meer hebben. De kosten van uw behandeling worden rechtstreeks betaald door uw zorgverzekeraar aan Fysiotherapie Grote Wielen. Dit gebeurt, als u een aanvullende verzekering hebt voor fysiotherapie.
Als u alleen een basisverzekering hebt, moet u in ieder geval de eerste 20 behandelingen zelf betalen. Vergoeden vanaf de 21ste behandeling gebeurt alleen als u een aandoening hebt, die voorkomt op de lijst van chronische aandoeningen. Deze kosten worden van uw eigen bijdrage betaald, als u deze nog niet volledig hebt voldaan.

Tarieven

Voor mensen, die niet voldoende zijn verzekerd, voor mensen van zorgverzekeraars, waarmee we geen contract hebben of mensen, die rechtstreeks willen betalen, hangt er in de wachtruimte van onze praktijk een lijst met tarieven. Uiteraard kunt u ons daar over bellen, of emailen (info@fysiotherapiegrotewielen.nl).

Openingstijden

Fysiotherapie Grote Wielen bevindt zich in Rotterdam-Zevenkamp en is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 07.30 uur tot 19.30 uur. Woensdagmiddag is de praktijk gesloten. Hier kan door omstandigheden van worden afgeweken. Bel voor meer informatie ons nummer: 010-4205080

Als u niet naar de praktijk kunt komen, behandelen wij u ook aan huis. Hiervoor is sinds 2019 een verwijzing nodig van uw huisarts, of specialist

Bereikbaarheid

De praktijk ligt in een woonwijk precies in het midden van de twee metrostations Ambachtsland en De Tochten. De XL boulevard van Capelle ad IJssel is binnen handbereik.
Er is volop parkeergelegenheid naast de praktijk en het parkeren is gratis.
De wijk Zevenkamp ligt tussen de wijken Ommoord en Nesselande in.

Kontakt

Fysiotherapie Grote Wielen
Grote Wielen 1
3068 PT Rotterdam
tel. 010-4205080
email: info@fysiotherapiegrotewielen.nl
bankrekeningnummer: NL73ABNA0627950280
Nummer k.v.k: 24460968
Praktijk AGB-code: 069128
AGB-code J.D.Renting: 04048760

Fysiotherapie Grote Wielen houdt zich aan de Privacy Policy volgens VGA. Deze ligt ter inzage in de wachtkamer van de praktijk.


Page Tools