praktijk

Fysiotherapie Grote Wielen in Zevenkamp

Fysiotherapiepraktijk Grote Wielen bestaat al sinds 1989 in Rotterdam- Zevenkamp. De praktijk is opgestart door Gijs Kouwenhoven, Cees Kardol en Jannie Kouwenhoven
In 2002 zijn twee fysiotherapeuten, Rudolf Span en Jurgen Renting, in deze praktijk aan het werk gegaan. In 2011 is Rudolf gestopt bij Fysiotherapie Grote Wielen en verder gegaan met zijn eigen praktijk, Spanbalans, in Veenendaal.
Fysiotherapie Grote Wielen is een algemene fysiotherapiepraktijk. Dit houdt in, dat vrijwel alle klachten behandelbaar zijn. Gespecialiseerde fysiotherapie bevindt zich op loopafstand bij mijn collega's van de beide gezondheidscentra Zevenkamp en Charley Toorop.

Specialismen

Als we onze specialismen moeten benoemen, dan zijn dit de bedrijfsfysiotherapie en de vaak sportieve oplossingen voor uw probleem. Bindweefselmassage kan een goed middel zijn tegen migraine. Ook wordt de-aktivatie van trigger-points toegepast ter behandeling van uw klacht.
Medical taping is een zeer eenvoudige, maar tevens zeer doeltreffende behandelmethode tegen bij voorbeeld hooikoorts. Als niets afdoende lijkt te zijn, is dit absoluut het proberen waard. Medical taping, of Kinesio-taping, twee verschillende termen voor dezelfde therapie , o.a. tegen hooikoorts
De patiënt en diens gezondheid staan bij ons altijd voorop. Hierbij gebruiken we de lichamelijke klachten, alsook de meer psychosociale factoren als leidraad.
Kortom, een praktijk met aandacht en tijd voor u, in een gemoedelijke, rustige sfeer en omgeving.

Fysiotherapeut

JurgenJurgen Renting is eigenaar van de praktijk sinds 2002 en werkzaam als fysiotherapeut sinds 1989. Zijn ervaringen liggen vooral in de particuliere praktijk en de sportwereld. Denkt u hierbij aan advies bij fitnesstraining en begeleiding na sportblessures. De fitnesstraining gebeurt op afstand, omdat we zelf niet beschikken over een fitnesszaal. Met onze collega's binnen Zevenkamp en Nesselande hebben we goede kontakten over deze vorm van fysiotherapie.

Bij Fysiotherapie Grote Wielen staat u met uw klacht centraal en daarbij zijn we niet bang niet om, zo nodig, collega’s in te schakelen om tot een oplossing te komen. Denkt u hierbij aan manuele therapie, kinderfysiotherapie, bekkenbodemtraining of fysiofitness. Dit is allemaal binnen Zevenkamp en Nesselande mogelijk.

Fysiotherapie Grote Wielen volgt de Privacy Policy van VGA. Deze ligt ter inzage in de wachtkamer van de praktijk.


Page Tools