start

Welkom bij uw fysiotherapeut in Zevenkamp

Fysiotherapie Grote Wielen is open. Wel wil ik aandacht vragen voor wat regels. Als u te maken hebt (gehad) met het corona-virus in uw directe omgeving, dient u dit vooraf te melden. Wast u thuis uw handen en komt u, zoveel mogelijk, alléén naar binnen. Neemt u eigen handdoeken (2) mee. Ex-corona patienten met daaraan gerelateerde klachten worden behandeld door gespecialiseerde fysiotherapeuten. Fysiotherapie Grote Wielen valt daar niet onder.

Jurgen

Fysiotherapie Grote Wielen.
Grote Wielen 1
3068 PT Rotterdam (Zevenkamp)
info@fysiotherapiegrotewielen.nl

Bel direct voor een afspraak 010-4205080

Fysiotherapie Grote Wielen heeft geen wachtlijst. We maken direct een afspraak

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist, behalve bij een behandeling aan huis.

We streven ernaar om met alle zorgverzekeraars een contract te hebben. Helaas is de balans tussen het eisenpakket van de zorgverzekeraar en de beloning van ons werk ver te zoeken. Dit is voor Fysiotherapie Grote Wielen reden om sinds 2020 af te zien van contracten met Menzis, Anderzorg, ENO, Zorg en Zekerheid, CZ, Ohra en Delta Lloyd.

Patienten van deze verzekeraars blijven uiteraard van harte welkom. Om minder kosten te maken kunt u een restitutie-polis afsluiten, de zorgverzekeraar moet dan uw rekening gewoon betalen (dit gaan ze waarschijnlijk niet doen). Een andere optie is de overstap naar een andere zorgverzekeraar. Blijft u verzekerd met een natura-polis, dan zal de zorgverzekeraar u minder dan 50% van de totale rekening vergoeden (dit was vroeger meer, maar dat vinden de zorgverzekeraars blijkbaar genoeg). Als u hierover vragen hebt, mag u mij altijd bellen, of emailen. Uiteraard bent u ook vrij om langs te komen op de praktijk.

Als u voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie bij de overige zorgverzekeraars, worden uw onkosten volledig vergoed.


Let op: U betaalt vrijwel nooit een verplichte eigen bijdrage voor uw behandelingen fysiotherapie!


Lagerugklachten? Blijf niet stilstaan, maar beweeg en win zo snel mogelijk advies in. Door de juiste aanpak kunt weer snel op de been te zijn! En dat gaat meestal sneller en makkelijker, dan u nu denkt.

PAK NU UW HOOIKOORTS AAN, LAAT U TAPEN

Hooikoorts? Kom langs voor Medical Taping. Een zeer eenvoudige oplossing met verbluffende resultaten. Praktijkervaring heeft dit inmiddels ruimschoots bewezen.


Migraine? Bindweefselmassage kan een goede oplossing bieden.

Ook uw adres voor sportmassage en ontspanningsmassage. Deze behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Fysiotherapie Grote Wielen behandelt u, indien nodig, aan huis, ook in de wijken Ommoord en Nesselande. Hiervoor heeft u wel een verwijzing nodig. Wij kunnen hierin eventueel bemiddelen met uw huisarts.

Fysiotherapie Grote Wielen volgt de Privacy Policy van VGA. Informatie hierover ligt ter inzage in de wachtkamer van de praktijk.


Page Tools